Львів’ян запрошують на пізнавальну екскурсію Замарстинівським парком

2310 0
Прогулянка парком має на меті підбадьорити громаду, яка працює над оновленням парку, та познайомити із його природою та мешканцями.
фото: Петро Ткачишин

фото: Петро Ткачишин

Екскурсію проведе дендролог-орнітолог Орест Олеськів у неділю, 1-го жовтня. 
 
 
«Рік тому восени наша громада об'єдналася навколо ідеї відновлення парку. Після перемоги у Громадському бюджеті у листопаді ми почали чекати та контролювати процес реалізації, – розповіла Tvoemisto.tv авторка проекту Оксана Луцко. –  Ми вже маємо готову проектну документацію та завершену державну експертизу. Але на сьогодні проводиться розслідування по тендерній процедурі, адже у парку майже нічого не змінилося... Ремонт не розпочався. Це дуже дизмотивовує насправді, але ми готові чекати якісної реалізації проекту. Попри це ми все одно любимо свій парк – гуляємо з дітьми, із домашніми улюбленцями, влаштовуємо пікніки».
 
 
Під час екскурсії можна буде дізнатися, які дерева та рослини ростуть у парку, які у ньому живуть тварини та птахи. На екскурсію запрошують разом із дітьми, а в цей день прогнозують сприятливу погоду. 
 
Почнеться екскурсія о 12:00. Збір учасників та учасниць біля школи №81 (вул. Мазепи, 1А). 
 
Зоя Красовська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!