Львів’ян запрошують на родинний фестиваль на Сихові

1591 0
Під час родинного фестивалю проводитимуть забави, майстер-класи, родинні квести.
фото: centralpark.lviv.ua

фото: centralpark.lviv.ua

Упродовж двох днів, 18 та 19 вересня, у Львові, на площі перед Центром Довженка, пройде фестиваль Сихівська родина Fest, повідомляють організатори.

Читайте також: Тvoemisto.tv організовує трансляцію великого концерту Океану Ельзи у Львові

У суботу та неділю фестиваль розпочинатиме роботу о 12.00 год. і триватиме до 20.00 год.

Родинний фестиваль на Сихові відбуватиметься просто неба на площі перед Центром Довженка. Тут облаштують ціле містечко з фудкортами, handmade-ярмаркою, забавами, майстер-класами, концертною програмою, місце для спортивних ігор та родинних квестів.

На дорослих та дітей чекатиме зона з надувними батутами та гірками, настільними іграми, веломобілями, аквагримом та солодкою ватою.

Вхід на фестиваль вільний.

Нагадаємо, сьогодні, 15 вересня, стартує 28-ий Львівський міжнародний BookForum. Цього року він відбуватиметься у гібридному форматі. Форум проходитиме з 15 по 19 вересня і налічуватиме 120 подій з 250 учасниками. Серед них будуть іноземні автори з 21 країн світу. Сьогодні, 15 вересня, о 19.00 год відбудеться урочисте відкриття форуму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!