Львів’ян запрошують на святкування 15-річчя гурту ShockolaD

2282 0

У Львівській філармонії зберуться разом проєкт ShockolaD та Діана Винницька, аби відсвяткувати 15-річчя гурту. Про це повідомляє пресслужба філармонії.

ShockolaD відомий як в Україні, так і за її межами. Його учасники – джазові музиканти Ігор Гнидин, Анастасія Литвинюк і бас-гітарист Андрій Кохан дивують новими проєктами та постійно експериментують. До 15-річчя гурту вони готують особливу та ностальгійну програму, адже цього вечора виконають найкращі композиції з різних альбомів спільно з першою вокалісткою, співзасновницею проєкту Даною Винницькою. 

«Співпраця із ShockolaD викликає у мене теплі відчуття. Чуюся так, наче після довгих мандрів повертаюся додому. З ShockolaDу розпочалася моя кар’єра як етноджазової співачки. В якийсь момент наші дороги розійшлися, кожен активно творив інші музичні гурти і проєкти. Але ми весь час підтримували зв’язок, як друзі і як музиканти неодноразово зустрічалися на різних сценах і концертах», – каже співачка Дана Винницька.

Вона зазначає, що ювілейний концерт буде особливий, бо під час нього виконають музику з різних етапів життя гурту. Співачка каже, що  львівська публіка для неї також особлива.

«У Львові я виступаю не дуже часто, тому встигаю засумувати за львівською публікою і, своєю чергою, даю їй час відчути подібне. Виступи у Львові для мене є великим пережиттям, бо хочеться заграти щонайкраще, бо це – для рідних людей», – каже вона.

Основні мотиви українського фольклору аранжували Ігор Гнидин та Анастасія Литвинюк. Аранжування для оркестру написали Дана Винницька і Михайло Олійник.

Квитки можна купити на gastroli.ua та kontramarka.ua.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!