Львівські рятувальники кличуть дітей на виставку техніки та знайомство з пожежними

2549 0
Діти зможуть побачити виставку пожежно-рятувальної техніки.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Рятувальники Львівщини запрошують на святкування Міжнародного дня захисту дітей 1 червня. Заходи почнуться о 10.00 год на площі перед Львівським університетом ім. Івана Франка. 

На площі проведуть виставку рятувально-пожежної техніки та обладнання. Також діти зможуть спробувати виконати вправи на спеціальній біговій доріжці і позмагатися за звання «Найсильнішого юного рятувальника».

Крім того, впродовж дня діти зможуть ознайомитися з професією рятувальника і спробувати себе у його ролі. На згадку про святкування кожен учасник зможе зробити фото на фотозоні із Левом-рятувальником.

Читайте також: У Палаці Хоткевича для дітей проведуть безкоштовні майстер-класи. Програма

Нагадаємо, що 11 локацій для майстер-класів для дітей 1 червня також підготувала патрульна поліція. Усі охочі зможуть провести час з поліцейськими із ТАКТІМ, роти ТОР, велопатрульними та мотопатрульними. Діти зможуть розмалювати службовий автомобіль патрульних поліцейських, познайомитися із службовими собаками, навчитися прийомам рукопашного бою, побачити, як спеціалісти-вибухотехніки знешкоджують вибухівку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!