Львів’ян запрошують на «Свято Покрови на Левандівці»

2724 0
У програмі Свята – кінопоказ, частування кулішем та виступи творчих колективів.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запрошує на «Свято Покрови на Левандівці», що розпочнеться завтра, 14 жовтня, о 14:00 годині в культурно-мистецькому центрі «Супутник», що на вулиці Повітряній, 20.

Пропонуємо програму заходу:

14:00-15:00 – виступ Львівського духового оркестру «Сурми Галичини». Диригент – Олег Тєрьохін;

15:00-16:00 – демонстрація фільму «Хто, як не ми?» – про волонтерів, які з початком війни допомагають українським захисникам;

16:00-18:30 – виступ творчих колективів КМЦ Супутник, НД Левандівка, НД Малехів, НД Білогорща. У програмі: вокальні номери, хореографічні номери, майстер-класи для дітей.

Під час святкування відбудуться показові виступи з паркуру. У гостей також буде можливість взяти участь у «Школі виживання», під час якої інструктори навчатимуть, як уникати конфліктів на вулиці та протидіяти вуличній агресії, а також розкажуть про правові аспекти самозахисту.

Під час святкування пізнавальна студія «Позитивчик» разом з дітками варитиме куліш та пригощатиме гостей свята.

Протягом свята буде відкрита виставка фотографій, зроблених львівськими волонтерами у зоні АТО. Також на свято запрошені ветерани УПА та бійці, які повернулись з зони АТО.

Читайте також: Як Львів відзначатиме День захисника України. Програма заходів

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!