Львів’ян запрошують на толоку в Замарстинівський парк. Як долучитись

2319 0
На гостей чекає міні-екскурсія і відкриття сезону пікніків.
фото: Петро Ткачишин

фото: Петро Ткачишин

Львів’ян запрошують на толоку-пікнік до Замарстинівського парку у суботу, 23 березня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила авторка проекту реконструкції Замарстинівського парку Оксана Луцко.

Під час толоки мешканці планують поприбирати в Замарстинівському парку і відкрити сезон пікніків. Тому всіх охочих запрошують брати з собою каву, чай, сік, печиво і загалом різні смаколики. Також організатори обіцяють приготувати страви на мангалі.

Читайте також: Озеро та дорога на кладовище. Що хочуть втілити у Шевченківському районі

Окрім пікніка, на толоці обговорюватимуть поточні питання проекту громадського бюджету з реконструкції парку. Як має виглядати Замарстинівський парк після реконструкції, можна подивитися за посиланням. Також під час толоки планують набрати волонтерів для проведення наступного Балатон-фесту – щорічного фестивалю сусідів мікрорайону Топольна-Замарстинів.

Для тих, хто завітає до парку вперше, організатори підготували міні-екскурсію. Усіх охочих запрошують доєднатися до толоки о 12:00 на вулиці Мазепи, 1а.

Читайте також: Виграти і чекати. Чому втілення проектів Громадського бюджету розтягується на роки

Нагадаємо, 17 квітня 2018 року у Львові розпочали реконструкцію Замарстинівського парку. Проект реконструкції парку об’єднав два мікрорайони і здобув найбільшу підтримку львів’ян на голосуванні за проект Громадського бюджету 2016 року. Автори проекту непокоїлися через неодноразове перенесення тендеру, оскільки затягувався початок робіт, що мали бути завершені до кінця 2017 року. Однак переможця аукціону визначили у січні 2018 року та уклали з ним річну угоду. У листопаді 2017 року розробники проекту відновлення Замарстинівського парку урбаністична ініціатива «Група-109» показали візуалізацію майбутнього парку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!