Львів'ян запрошують на уроки успіху від владики Бориса Ґудзяка

2372 0
Зустріч відбудеться 28 квітня в рамках регіональної зустрічі Тезе у Львові.

У суботу, 28 квітня, Єпископ Паризької єпархії Української Греко-Католицької Церкви, Президент Українського католицького університету, учень патріарха Йосифа Сліпого та випускник Гарварду Борис Ґудзяк у рамках регіональної зустрічі Тезе у Львові розповість:

  • Що таке успіх?
  • Для чого він потрібен?
  • Що означає бути успішним християнином: Успішним і християнином? Успішним чи християнином?
  • Успішний = щасливий?

Читайте також: Успіх у стосунках. 10 думок владики Бориса Ґудзяка про лідерство і гідність

Захід розпочнеться о 15:15 у Парковій аудиторії Центру митрополита Андрея Шептицького (вул. Козельницька, 4). Слідкувати за подією можна на Facebook-сторінці заходу.

Нагадаємо, з 27 квітня по 1 травня 2018 року Львів приймає регіональну зустріч релігійної спільноти Тезе.

Тезе ( фр.Taizé) – міжнародна християнська спільнота із французького села Тезе. У її складі більше сотні монахів різних національностей – представники протестантської та католицької Церков. Мета – прагнення віри. Досить відомий особливий стиль виконання пісень Тезе: короткі музикальні фрагменти ритмічно повторюються до 15 разів із короткими перервами на тишу, а їхня кульмінація – десятихвилинне мовчання.

Опублікувала Анна Єгорова

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!