Львів'ян запрошують на Відкриття пластового року. Програма

2509 0
Пластуни традиційно відвідають Літургію в гарнізонному храмі свв. Петра і Павла, опісля вирушать до площі Ринок.
фото лмр

фото лмр

У неділю, 22 вересня, у Львові святкуватимуть Відкриття пластового року, повідомляє пресслужба організації.

Пластуни традиційно відвідають Літургію в гарнізонному храмі свв. Петра і Павла, опісля вирушать до площі Ринок, де о 13:00 пройде офіційна церемонія відкриття. Продовження свята відбудеться у сквері біля ЛОДА, де функціонуватиме пластовий ярмарок і проводитимуться мистецькі майстер-класи. Окремо працюватиме інформаційний центр, де кожен зможе дізнатися все про Пласт, а також заповнити анкету вступу до організації.

Програма Відкриття пластового року:

11:00-12:30 – Служба Божа (храм свв. Петра і Павла).
12:30-13:00 – організована хода до Площі Ринок, формування лави.
13:00-14:00 – офіційне Відкриття пластового року.
13:00-18:00 – функціонування пластового містечка в сквері біля Львівської обласної державної адміністрації.
14:30-17:30 – теренова гра (квест) (біля Порохової вежі).
18:00-21:00 – вечірка ULAULA Party в палаці ім. Гната Хоткевича.

Крім того, напередодні, у суботу 21 вересня, пластуни організовують дитячі велоперегони «Дивогонка» у Стрийському парку. Участь у змаганнях беруть діти віком від 2 до 10 років. На старт допускаються учасники на будь-яких велосипедах, технічний стан яких відповідає загальноприйнятим нормам. Також обов'язковим є шолом під час заїзду. «Дивогонка» – це благодійний захід, вилучені кошти з якого підуть на підтримку Благодійного фонду «Із янголом на плечі». Вартість участі – 120 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!