Львів’ян запрошують на вуличне свято на площі Митній. Програма заходів

3551 0
Фестиваль на площі Митній триватиме два дні.

У межах Європейського тижня мобільності у Львові, на площі Митній упродовж 21 та 22 вересня відбудеться вуличне свято, повідомляють організатори.

Читайте також: Непереможна маршрутка. Чому у Львові так складно змінити систему транспорту

21 вересня о 17:00 для дітей розпочнуть воркшоп, після чого патрульні разом із автомобілістами проведуть майстер-клас із безпеки руху. Ввечері на гостей свята чекає кінопоказ Wiz-art.

22 вересня о 13:00 на площі відкриють безкоштовну станцію ремонту велосипедів та спеціальну велотрасу для дітей, а також проводитимуть лекції про пересування містом маломобільних груп, зокрема батьків із дитячими візочкми та людей з інвалідністю. Також у цей день львів’ян закликають відмовитись від пересування містом на авто і перейти на екологічний транспорт. Крім цього, на площі відбуватиметься фестиваль вуличної їжі, виставка альтернативного транспорту, різноманітні тренінги та фільми про мобільність.

Читайте також: (Не) довести до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

Нагадаємо, у Львові триває Європейський тиждень мобільності, у межах якого провели низку майстер-класів, лекцій та обговорень. Учора у центрі Львова велосипедисти зібрались на акцію «Велосипедом на роботу», таким чином пропагуючи велорух серед мешканців міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!