У Львові покажуть унікальну виставку творів родини Отковичів

1874 0
Мистецька зустріч із відомою родиною художників відбудеться у Львівському оперному театрі.
фото надане Зоряною Лильо-Откович

фото надане Зоряною Лильо-Откович

Львів’ян запрошують відвідати відкриття виставки творів родини Отковичів «У колі муз», яка відбудеться у Львівському оперному театрі.

Відвідувачам пропонують твори народного художника України Мирослава Отковича, графіку мистецтвознавиці Зоряни Лильо-Откович, станковий живопис від кандидата мистецтвознавства Тараса Отковича та малярство Наталії Откович. Детальніше із творами майстрів можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також: Куди піти з дитиною на День міста у Львові. Перелік заходів

Виставку супроводжуватиме виступ камерного оркестру та солістів Львівської опери. У ході зустрічі обговорюватимуть актуальні події мистецького середовища Львова, плани митців та участь львівської інтелігенції у мистецькому житті.

Побачити твори родини Отковичів можна завтра, 4 травня, о 15:00 у Дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!