Львів'ян запрошують пройти безкоштовне навчання з надання домедичної допомоги

14089 0
До 14:00 п’ятниці, 18 лютого, потрібно заповнити реєстраційну форму та очікувати на зворотній зв'язок.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Цими вихідними львів’яни матимуть змогу пройти навчання з надання домедичної допомоги. Таке навчання відбудеться на базі міських інституцій протягом 19-20 лютого, – повідомляє пресслужба ЛМР.

Так, до 14:00 п’ятниці, 18 лютого, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням, обравши район відповідно до місця проживання, та очікувати на зворотній зв’язок від організаторів щодо години і місця проведення.

Читайте також: «У вас є можливість вступити до лав резерву». Львів готує програму тероборони

Нагадаємо, що через зростання агресії з боку Росії у Львові затвердили програму навчань цивільного населення: як володіти зброєю, захистити себе та надати першу домедичну допомогу. Мешканці матимуть змогу записатися та навчатися стрілецькій справі чи то надавати першу допомогу.

Для того, щоб отримати відповідні навички та у випадку надзвичайної ситуації мати змогу допомогти собі чи своїм близьким, декілька організацій також пропонують львів’янам пройти курси першої домедичної допомоги. Tvoemisto.tv підготувало перелік таких курсів, що нині доступні у місті.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!