Львів’ян запрошують стати помічниками Миколая для хворих дітей

3898 0
Благодійний фонд «Крила Надії» пропонує кілька варіантів, як ви можете допомогти діток з тяжкими захворюваннями.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Благодійний фонд «Крила Надії» пропонує львів’янам допомогти створити свято для дітей, що перебувають в лікарнях з тяжкими захворюваннями. Про це йдеться на сторінці «Миколай дітям у лікарнях» на Facebook.

Допомогти святому Миколаю прийти в лікарню можна кількома способами:

1. Стати помічником Миколая. Для цього необхідно:

  • обрати з таблиці, що доступна за посиланням, дитячу мрію;
  • надіслати на електронну скриньку [email protected] лист із текстом «Я хочу стати помічником Миколая для…» і вказати, для кого саме, а також зазначити свої контактні дані для зворотного зв’язку
  • принести подарунок до 11 грудня в майстерню Святого Миколая за адресою пр. Чорновола 45А, корпус 8. (телефон для зв’язку: 073 00 83 732 – Любов)

2. Допомогти Миколаю фінансово. Для цього необхідно (на вибір):

  • перерахувати кошти на рахунок БФ «Крила надії»
  • перерахувати кошти на картку ПриватБанк: 4731 2171 0995 3453
  • перерахувати кошти за реквізитами ПриватБанк 26000060442841 (меню «Усі послуги» , вибрати «По Україні (платіж за реквізитами)», призначення платежу – «Миколай»)

Також з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00 можна приносити за адресою пр. Чорновола 45А, корпус 8: рукавички, шкарпеточки з зимовими мотивами, набори для творчості, настільні ігри для дітей різного віку, прикраси для дівчаток (кулони, бласлети, резиночки тощо), машинки для різного віку, конструктори "Лего", ляльки (пупси, барбі). Організатори зазначають, що подарунки мають бути новини, адже для дітей зі слабкою імунною системою це дуже важливо.

3. Стати волонтером (на вибір):

  • волонтер на колесах (подарунки потрібно буде відвозити з гуртівень до офісу, згодом з офісу до лікарні)
  • волонтер-золоті руки (потрібно багато сніжинок (синіх і білих) та інших прикрас для декорування лікарні)
  • креативний волонтер (потрібні креативні голови та руки, які допоможуть у прикрашанні лікарні)
  • волонтер-помічник Миколая (допомога у фасуванні і роздачі подарунків)

4. Стати помічником особливого Миколая.

«Іноді, коли ми запитуємо дітей у лікарнях, який подарунок вони б хотіли отримати від Миколая, то отримуємо дуже несподівані відповіді. До прикладу минулого року, один хлопчик попросив ендопротез, щоб уникнути ампутації ноги. Миколай з допомогою своїх помічників здійснив мрію хлопчика – тепер Ілля ходить. Відтоді такі подарунки ми називаємо “особливими”. Цього року теж є діти, які очікують “Особливого Миколая”», – пишуть організатори.

Зголоситися стати помічником особливого Миколая можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!