Львів’ян запрошують стати волонтерами з вигулу безпритульних собак

2897 0
Погуляти з собачкою можна у волонтерський час – з 9:00 до 12:00 год. та з 16:00 до 17:00 год.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Працівники Львівського комунального підприємства «Лев» запрошують охочих прийти і взяти на прогулянку безпритульних собак. Щоб стати волонтером, потрібно мати при собі паспорт та підписати угоду. Про це йдеться на сторінці ЛКП «Лев».

Читайте також: Як у Львові працюватимуть ловці безпритульних собак у квітні. Графік виїзду бригад

Від початку війни працівники самостійно вигулювали собак, аде після великої кількості звернень вирішили підключити волонтерство та відновити вигул собак іншими людьми.

Прийти погуляти з собачкою можна у волонтерський час – з 9:00 до 12:00 год. та з 16:00 до 17:00 год, звернувшись за адресою: вул. Промислова, 56.

Щоб стати волонтером необхідно підписати волонтерську угоду з ЛКП «Лев». Для цього потрібно прийти на підприємство і при собі мати паспорт.

Читайте також: У ЛКП «Лев» пояснили ситуацію із будівництвом притулку для тварин

На час воєнного стану вигул собак дозволений тільки на тренувально-вигульному майданчику навпроти ЛКП «Лев».

При оповіщенні «повітряної тривоги» волонтер повинен повернути собаку на ЛКП «Лев» і перейти у найближче укриття (вул. Промислова, 60). У жодному разі не можна залишати тварину без нагляду та не ігнорувати сигналів оповіщення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!