Політична реклама

Львів'ян запрошують святкувати «Від Великодня до Дня міста». Програма

1331 0
На мешканців та гостей Львова у травні чекають Великодні святкування, фестивалі, концерти, вуличні вистави, мистецькі проекти та акції.

«Від Великодня до Дня міста» – у своєрідний цикл об’єднали святкові заходи у Львові в першій половині травня,  - інформує прес-служба Львівської міськради.

27-28 квітня Природознавчий музей у Львові проведе для найменших львів’ян еколого-просвітницьку акцію «Пташина писанка».

У неділю, 28 квітня, у дворику Ратуші відбудеться Пасхальна містерія від театру «Воскресіння», а також у цей день розпочне роботу «Великодній ярмарок-2013».

Відсвяткувати Великдень за найкращими традиціями усі охочі зможуть у «Шевченківському гаю» – з 5 до 7 травня в Музеї народної архітектури та побуту триватиме «Велика гаївка».

Музей ідей запросить на Великодні святкування Фестини з 5 до 8 травня із кінопоказами та кулінарними майстер-класами.

Великодні гаївки та забави для дітей відбуватимуться 8 травня на фестивалі «Великоднє сонечко» у Центрі творчості дітей та юнацтва «Галичина».

Відсвяткувати Великдень разом запрошує Народний дім на Збоїщах. На місцевих мешканців чекають великодні частування, вітальні листівки та забави. Вулицями Збоїщ пройде парад духового оркестру Львівської дитячої школи мистецтв №5.

757 років Львова відзначатимуть на святкових концертах та фестивалях. 11 травня центральними вулицями міста пройде святкова хода. На площі перед Львівською оперою у цей день відбудеться концерт за участі фольклорних колективів з усієї України від «Львівських ярмарків».

З 9 до 12 травня у дворику Ратуші триватиме традиційний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова».

На площі Ринок у ці дні відбудуться фестиваль «День батяра», концерт-бенефіс «Теноровий зорепад», «Проект Івасюк».

Родзинками святкувань стане флеш-моб за участю оркестру Львівської філармонії 12 травня у центральній частині міста, а також дитяче пленер-читання у Парку культури.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!