Львів’ян запрошують відвідати благодійну «Фабрику Святого Миколая»

2130 0
У понеділок, 14 грудня, о 13:30 у приміщенні Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка,35а) в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» вже вп’ятнадцяте відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая».
фото: kiev.segodnya.ua, reikartz.com, tsn.ua, life.pravda.com.ua

фото: kiev.segodnya.ua, reikartz.com, tsn.ua, life.pravda.com.ua

«Упродовж 14-17 грудня у «Фабриці Сятого Миколая» працюватимуть Помічники Чудотворця. Цього року близько 500 старшокласників, студентів та молодих людей зі Львова зголосилися допомогти Миколаю безпосередньо відвідати домівки дітей, до яких Святому самостійно складно знайти дорогу.

Цього року на церемонію відкриття Фабрики завітає театр «Золота молодь» (вихованці Навчально-реабілітаційного центру «Джерело») та представлять свою виставу за твором Лесі Українки «Струни голоснії».

Читайте також: Де у Львові побачити Святого Миколая? Локації

Святий Миколай – це дух щастя, який приходить з безкорисливих дарунків тим, кого ми любимо, про кого піклуємось і хто їх потребує. Фабрика працює для того, щоб цей дух прийшов в День Святого Миколая до кожної дитини, незважаючи на достаток родини чи стан здоров’я. Робота Помічників Чудотворця тут дуже інтенсивна та розділена на такі відділи: прийом подарунків, видача адрес потребуючих дітей, сортування, пакування, перевірки якості запакованих подарунків. Волонтери працюватимуть дуже старанно, адже до найочікуванішого дитячого зимового свята залишилися лічені дні та від усіх нас залежить чи не згасне віра у диво та добро у серцях дітей нашого міста.

 Цього року помічники Св. Миколая традиційно завітають до дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також до дітей, чиї батьки учасники або загинули в зоні АТО», – зазначають організатори.

Читайте також: День Святого Миколая у Львові: куди піти з дитиною?

«Запрошуємо усіх людей доброї волі відвідати Фабрику Святого Миколая, долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде» та допомогти Св. Миколаю принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує. Ми радо приймемо іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки, засоби гігієни. Подарунки просимо приносити  до 17 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Українського Католицького Університету за адресою вул. Хуторівка  35а (з 10:00 до 19:00).

Також запрошуємо долучитись до акції водіїв-помічників Св. Миколая, котрі мають можливість допомогти нам з перевезенням Помічників та подарунків ввечері 18 та 19 грудня 2015р. від Фабрики Св. Миколая до домівок малюків, які з нетерпінням чекають візиту від волонтерів Чудотворця», – додають організатори

Додаткова інформація про акцію за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!