На правах реклами

Львів'янам пропонують спробувати ефективний фітнес Kangoo Jumps. Які переваги

3295 0
Взуття Kangoo Jumps складається із черевика, що надійно фіксує ногу, і системи пружин IPS-SYSTEM, яка захищає суглоби під час стрибків.
Фото: Kangoo Jumps

Фото: Kangoo Jumps

Львів'янам пропонують спробувати ефективний фітнес Kangoo Jumps. Це стрибки у спеціальному взутті, яке розробив канадський ортопед – реабілітолог Грегорі Лекхетмен ще у 1994 році.

Він розробив його для відновлення спортсменів, які отримали травми хребта, колін або суглобів, щоб полегшити одужання. Потім на медичній виставці інстуктор з аеробіки, побачивши це взуття, викупив на нього патент і почав розвивати напрямок фітнесу Kangoo Jumps.

Взуття Kangoo Jumps складається із черевика, що надійно фіксує ногу, і системи пружин IPS-SYSTEM, яка захищає суглоби під час стрибків.

Переваги занять із таким взуттям:

  • Заняття у цьому взутті дозволяють знизити на 80% навантаження на спину і суглоби під час тренувань.
  • Самі заняття стають більш ефективними (у порівнянні зі стрибками або бігом у звичайних кросівках).
  • Допомагають якнайшвидше здобути бажану форму, бо пліометричний вид роботи м’язів спалює на 30% більше калорій за кожне тренування
  • Зміцнює серцево-судинну систему, загартовує серце (бо тренування – це інтенсивне кардіо), нормалізує артеріальний тиск, покращує відтік лімфи.
  • Дуже допомагають позбавитися від целюліту та підтягнути шкіру всього тіла.
  • Під час тренування працюють абсолютно всі м’язи тіла, як великі, так і найдрібніші.
  • Допомагають набути королівської постави та зміцнити м’язи спини. Заняття покращують координацію та витривалість.
  • Заряджають ендорфінами! Бо під час стрибків і від гарного настрою на тренуванні, їх виділяється дуже багато.

Такі заняття мають право проводити тільки ліцензовані інструктори, які пройшли курс навчання і отримали сертифікат міжнародного зразку. Стрибати можна тільки в оригінальному взутті, яке насправді працює із захистом суглобів.

Також Kangoo Jumps можуть займатися діти від 7 років. Для дітей спеціально розробили програму Kangoo Discovery, яка пристосована до дитячих потреб.

Кому з діточок буде цікаво?

Всім, хто мріє спробувати щось нове, трендове та незвичайне, також тим, хто проводить багато часу перед планшетами/комп’ютерами/телефонами.

У підсумку дітки зможуть отримати фізичну підготовку, розвинути м’язи, які допоможуть у підтримці хребта, а також покращити свою координацію та імунітет.

Спробувати себе у заняттях можна, записавшись за телефоном 095 172 21 20 або на сторінці в Instagram 

Фото: Kangoo Jumps


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!