Політична реклама

Львів'янам призовного віку слід чекати на повістки

1965 0
В Україні відновлено призов на строкову службу до Збройних сил України. В армію забиратимуть хлопців віком 18 – 25 років.

Тих, кому за 25, також кличуть до війська, повідомляють Головні новини Львова. Чоловікам пропонують добровільно вступати до батальйонів територіальної служби. Там вони служитимуть 45 днів, після чого повернуться додому.

На закритому засіданні Верховної ради після звіту силовиків народні обранці ухвалили рішення продовжити мобілізацію.

Наразі, точно не відомо, скільки строковиків потрібно та в яких військах вони служитимуть - військкомати чекають директиви від Генштабу Міноборони.

Військкомати солдатів відбиратимуть цього разу особливо ретельно. Втім і підготовку обіцяють якісну.

Нагадаємо, у Львові створюють батальйон територіальної служби, які оборонятимуть область в разі небезпеки. До нього увійдуть і військовозобовязані і люди, які не проходили строкової служби.

Потенційний кандидат - це чоловік віком від 18- до 40 років, здоровий та без проблем із законом. Служитимуть добровольці за контрактом. Рядовому пропонують від 2, 5 тисяч гривень на місяць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!