Львів’янам розкажуть про можливості освіти в Канаді

2364 0
20 лютого о 13:00 год у Львові в готелі «Жорж» (пл. Міцкевича, 1) пройде офіційне відкриття виставки «Освіта в Канаді 2016». Посольство Канади в Україні запрошує всіх охочих відвідати 3-ю виставку «Освіта в Канаді 2016». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Кращі навчальні заклади Канади відвідають Львів та Київ, щоб запропонувати українцям будь-якого віку здобути високоякісну міжнародну освіту, знання англійської мови найвищого рівня та отримати незабутні враження від проживання в мультикультурному та привітному середовищі однієї із найбільш розвинених країн світу.

Читайте також: Топ-7 порад, як здобути стипендію за кордоном

У рамках виставки, що відкриє свої двері 20 лютого у Львові та 21 лютого у Києві, відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися із представниками канадських навчальних закладів та працівниками Посольства Канади в Україні, а також прослухати спеціально розроблений відеосемінар українською мовою, присвячений освітнім можливостям Канади.

Під час роботи виставки зареєстровані відвідувачі матимуть ексклюзивну нагоду прослухати семінар від представника Візового відділу Посольства та дізнатись про умови отримання дозволу на навчання, вимоги до оформлення документів для подачі у візовий відділ, можливості працевлаштування для студентів тощо. Семінар відбудеться у Львові та Києві.

Читайте також: 9 найпоширеніших міфів про навчання за кордоном

Відвідування виставки та Візового семінару – тільки за умови попередньої реєстрації. Вхід безкоштовний. Дізнатись розклад роботи виставки, перелік канадських навчальних закладів та зареєструватись на відвідування виставки та візового семінару можна на офіційному сайті виставки www.fair.educanada.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!