На правах реклами

Львів’янам стали доступні ще три надійні новобудови для купівлі житла

6645 0
Компанія ЕКО-ДІМ підтвердила свій статус надійного та відповідального забудовника, адже вже цього року здано в експлуатацію три новобудови ЕКО-ДІМ, а дві з них цього літа - перші частини житлових комплексів на проспекті Червоної Калини,58 та по вул. Стуса. Також компанія ЕКО-ДІМ здобула перемогу у всеукраїнському рейтингу «сумлінні платники податків» у Львівській області, причому у двох номінаціях – у галузі будівництва та девелопменту та у сфері фінансової та страхової діяльності.

За першими даними цього року будівельна компанія ЕКО-ДІМ, єдина з будівельних компаній увійшла в 50 найбільших платників податків Львівщини, чим підтвердила не тільки прозорість та відповідальність діяльності, але й статус не просто девелопера, а справжнього виробника.  Відтак, купуючи нове житло в новобудовах ЕКО, можна бути впевненим, що це одночасно вкладення в розвиток міста, інфраструктури та соціальних об’єктів.

"Ви – ті, завдяки кому росте і розвивається не тільки окремо взятий бізнес, а й регіон і вся держава. За ваші сумлінно сплачені податки сьогодні будують школи, садочки, дороги. Ви – приклад для наслідування у роботі, у громадській позиції, приклад сумлінних громадян своєї країни", - зазначив під час вручення відзнак голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. 

Рейтинг із визначення кращих платників податків започаткувала Всеукраїнська громадська організація "Асоціація платників податків України". Мета – створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом і відзначення кращих здобутків платників податків. 

На сьогодні компанія ЕКО-ДІМ пропонує квартири за спеціальними літніми цінами зі знижкою до 10% в нових об’ єктах – новобудовах на вулицях Величковського, Орній та проспекті Червоної Калини за ціною від 10 000 гривень за квадратний метр. Також сьогодні доступно резервування квартир в нових житлових комплексах, зокрема по вулиці Стрийській-Вернадського.

Також цього року відкрито новий міні-садок Еколенд на вулиці Бойківській і вже восени відкривається новий великий садок на проспекті Червоної Калини. Наступного року має запрацювати і початкова школа.

Всі новобудови ЕКО-ДІМ перевірено досвідченими експертами, а консультації стосовно угод купівлі-продажу, угод, розтермінування і додаткових можливостей є безкоштовними.

ЕКО-ДІМ – надійні та сучасні квартири в новобудовах Львова. Більше інформації – на сайті та в офісах компанії ЕКО-ДІМ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!