Львів’янка, немовля якої облили окропом, відмовилась писати заяву

3685 0
У понеділок, 14 березня, на вул. Вернадського, 34 на жінку із піврічним малюком вилили окріп. Матір не встигла побачити кривдника і каже, що, ймовірно, гаряча рідина була у надутій повітряній кульці.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

Медики, що приїхали на виклик, оглянули дитячий одяг і констатували, що рідина не хімічна. Швидше за все, це була вода, однак малюк отримав 5% опіків тіла 1-2 ступенів важкості. Зараз мама з сином перебувають у восьмій лікарні.

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі поліції, матір відмовилась писати заяву. «Патрульні вмовляли маму писати заяву вчора, щоб слідчі почали працювати»,  – розповіла координатор зв‘язків з громадськістю Патрульної поліція Львова Катерина Рибій, і додала, що жінка відмовилась це робити, аргументуючи тим, що боїться переслідування та й не бачила зловмисників.

Проте для zaxid.net матір дитини Уляна Завадовська  розказала, щоправоохоронні органи не хочуть приймати заяву.

Нині ж жінка на дзвінки Tvoemisto.tv не відповідає.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!