Львів’янка провалилася у дощову каналізацію. Оновлено

4397 0
Каналізація була розташована у кущах. Жінка не помітила і впала.
Фото: Комерсант

Фото: Комерсант

Учора, 30 серпня, близько опівночі, на вулиці Сахарова львів’янка провалися у дощову каналізацію. Про це повідомили у патрульній поліції.

На місце події приїхали патрульні, які допомогли їй вибратися. Дощова каналізація була розташований на узбіччі біля кущів. Жінка опинилася майже по шию у воді, була знесилена і дуже змерзла, але від медичної допомоги 34-річна львів'янка відмовилася.

«Вона розповіла, що вийшла на прогулянку з собакою і вирішила сходити до магазину. Прямуючи туди, провалилася в каналізацію. Весь цей час гукала на допомогу, а її собака бігав довкола скавулів та гавкав», – повідомили у поліції.

Патрульні звернулися у комунальні служби, щоб ті облаштували тимчасове накриття каналізації. Як уточнили Тvoemisto.tv у Львівводоканалі, такі дощові каналізації перебувають на балансі районних адміністрацій, які мають проводити їхню ревізію.

Нагадаємо, що через незакріплений люк на вул. Зеленій у Львові загинув 10-річний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 березня. Службовий автомобіль ДСНС прямував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом. Через наїзд на аварійний люк, який був на проїжджій частині, сталася трагедія – кришка люка вилетіла з під авто і поцілила в зустрічний автомобіль. Люк пробив лобове вікно в автомобілі Acura. Від удару на місці загинув хлопчик, який сидів на передньому сидінні авто. Справу ще не передали до суду.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!