Політична реклама

Львів’яни cкуповують газові балончики, термобілизну та бронежилети

1979 0
У мисливських магазинах Львова попиту на зброю сьогодні немає. Натомість люди стали більше цікавитись засобами самооборони.

За день тут продають до 15 газових балончиків за ціною 20-30 гривень за штуку, інформує Zik.

Директор мисливського магазину, каже, що газові балончики розраховані передовсім на те, щоб змусити «заплакати» нападника. Після цього його власник має шанс просто утекти з місця небезпечної пригоди.

Однак такий попит на газові балончики продавці зброї не пов’язують із політичною ситуацією в Україні. Мовляв, взимку, коли рано темніє, люди вже традиційно з року в рік озброюються подібними засобами самозахисту.

Без проблем та без ліцензії у Львові можна купити пневматичний пістолет. У магазині його спокійно продадуть усім, кому за 18 років. Але торгівці зброєю кажуть: її купують виключно для розважальної та спортивної стрільби. Ціна пістолета коливається у межах 700-1500 гривень. Постріл із такої зброї може завдати шкоди. Особливо, якщо скерувати його в обличчя.

Тим часом в іншому мисливському магазині розповіли про те, що найчастіше шукають львів’яни, які їдуть до Києва на Майдан. Це, передовсім, термобілизна та бронежилети. Але ці товари вже давно стали дефіцитними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!