Львів'‎яни долучились до відновлення благоустрою для тимчасового містечка в Гостомелі

1041 0
У містечку житимуть люди, чиї будинки зруйнували російські ракети.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Команда «Львівводоканалу» долучилась до відновлення благоустрою для тимчасового містечка в Гостомелі, що на Київщині. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

«Протягом двох тижнів команда львівського водоканалу облаштовуватиме всі комунікації та благоустрій для тимчасового містечка в Гостомелі. Тут житимуть місцеві, чиї будинки зруйнували російські ракети», — написав мер.

Читайте також: Для переселенців на Львівщині запрацювало наметове містечко на 100 місць

Також вони зобов'язалися до осені відбудувати одну із пошкоджених багатоповерхівок міста.

Нагадаємо, на території Львівської області планують збудувати низку модульних містечок для внутрішньо переміщених осіб. Їх зведуть за донорські кошти міжнародних організацій та іноземних компаній. Одне з таких містечок, що вміщуватиме 1000 людей, з’явиться поблизу Стрия. Також хочуть збудувати у Добротвірській громаді. Його реалізують турецькі компанії, які є виробниками цих містечок.

Фото: Андрій Садовий


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!