Політична реклама

Львів'яни можуть отримати призи за фото, що ілюструють жіноче щастя

1531 0
Сьогодні, 18 січня на порталі "Твоє місто" стартував новий фотоконкурс - "Жіноче щастя". Четверо переможців конкурсу отримають подарунки від мережі парфюмерних магазинів "Brocard" та компанії «Deta- Elis».

"Дорогі щасливі представниці прекрасної половини людства, покажіть нам у світлинах як виглядає жіноче щастя для Вас. Можливо, це пара брендового взуття чи колекція сумок, або ж дитячий сміх чи улюблена робота, або коханий поруч …. У кожної це щастя своє...", - звертаються організатори.

За результатами голосування (найбільша кількість голосів за фото) буде обрано переможця, що отримає сертифікат на послуги компанії «Deta- Elis» та подарунковий набір від мережі парфюмерних магазинів «Brocard». Також буде визначено ще трьох переможців, які матимуть 2, 3, та 4 місця, відповідно до голосування, які отримають приємні подарунки від «Brocard».

Конкурс триватиме з 18 січня до 13 лютого 2013 року. Оголошення переможців - 13 лютого 2013 року о 17.00 год.
 
Детальніше - на сторінці фотоконкурсу.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!