Львів'яни не хочуть здавати квартири біженцям

2805 0
Найбільша проблема, з якою стикаються біженці у Львові – житло. Львів'яни не хочуть здавати помешкання переселенцям. Про це повідомив в інтерв'ю tvoemisto.tv координатор поселення біженців у Львові, представник Громадського сектору Майдану Олег Коляса.
Фото: ZIK

Фото: ZIK

"Ми ходили шукали квартиру одному знайомому з Луганська. Шукали тижнів два чи три, люди відкривали паспорт, дивилися прописку і закривали. З 10 власників лише один погодився дати в оренду йому квартиру", - додав Олег Коляса.

"Причому дуже дурну славу роблять маклери. Вони «наганяють» ціну на квартири, намагаються подорожче її продати, мовляв, ви нічого дешевшого не знайдете. Піднімають за оренду плату і наживаються самі. Оренда двокімнатної квартири зараз коштує 2500 – 3000 грн. Це людині треба заплатити 5000 одразу, щоб розрахуватися з маклером. Звідки такі гроші можна взяти?", - додав Олег Коляса. 

Нагадаємо, в інтерв'ю tvoemisto.tv Олег Коляса розповів, що у Львові до кримських татар ставляться добре, до східняків - погано.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!