Львів’ян кличуть вшанувати пам’ять загиблих на Харківщині курсантів на меморіалі Небесної сотні

2471 0
Там можна запалити свічку пам'яті.
Фото: Христина Процак/Фейсбук

Фото: Христина Процак/Фейсбук

Сьогодні, у день жалоби за загиблими в авіакатастрофі військового літака на Харківщині, львів’ян закликають прийти на Меморіал Героїв Небесної Сотні та запалити свічку для вшанування пам’яті. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У авіакатастрофі військового АН-26 загинув ще один уродженець Львівщини

Додамо, що в авіатрощі загинули двоє курсантів із Львівщини: 20-річний Віталій Вільховий і 22-річний Ростислав Булій. Загалом загинули 26 людей, вижив лише один курсант В'ячеслав Злочевський, який зараз перебуває у військовому госпіталі в Чугуєві.

Нагадаємо, сьогодні у Львові - день жалоби за курсантами, що загинули в авіакатастрофі поблизу міста Чугуєва Харківської області. На знак скорботи за померлими на адмінбудівлях Львова, будівлях комунальних і державних підприємств, установ та організацій на території міста приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою. Львівська міська рада просить мешканців утриматись від святкових та розважальних заходів.

Tvoemisto.tv зібрало усю актуальну інформацію та розповідає про хоронологію і розвиток подій після авіакатастрофи у матеріалі Усе про авіакатастрофу військового літака АН-26 на Харківщині.

Головне зображення ілюстративне


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!