Львів’яни просять запустити комунальний громадський транспорт до Білогорщі

2921 0
Мешканці кажуть, що приватні перевізники з’їжджають із маршруту і просять запустити комунальний транспорт.
Фото з презентації Дем

Фото з презентації Дем'яна Данилюка

У Львові зареєстрували петицію, якою просять запустити комунальний громадський транспорт до мікрорайону Білогорща. Для її розгляду на сесії ЛМР потрібно трохи менше 200 голосів.

«Ввечері маршрутка їздить «як хоче» чи «як може» з огляду на різні суб’єктивні чи об’єктивні причини. Інколи уже після 20:00 добратись додому неможливо. Водії з’їжджають із маршруту на Левандівці, можуть не зупинитись, коли зупиняє пенсіонер, проблематичне добирання у вихідні та святкові дні через мізерну кількість автобусів на маршруті, великий інтервал і непередбачуваний графік руху», – каже авторка петиції Ярина Білецька.

На її думку, околиця Львова – не прибуткова ділянка для приватного перевізника, тож навіть діалог з ним не впорядкував це питання, а скарги на водіїв роками не вирішують проблему.

Тож мешканці району просять запустити на Білогорщу саме комунальний транспорт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!