Львів’яни вирішать, яким буде дитячий майданчик біля цирку. Як долучитися?

1836 0
Львів’ян запрошують на обговорення проекту облаштування дитячого майданчика, скверу та площі біля цирку. Про це інформує прес-служба ЛМР.
фото: poryad.com, wikimapia.org, voltv.com.ua

фото: poryad.com, wikimapia.org, voltv.com.ua

У п’ятницю, 30 жовтня, о 18.00 годині у фойє Львівського цирку відбудеться представлення та обговорення попередньої концепції проекту облаштування дитячого майданчика, скверу та площі. «Для того, щоб визначити остаточний вигляд дитячого майданчика, скверу та площі, закликаємо львів’ян взяти участь в обговоренні», – зазначають ініціатори зустрічі.

Читайте також: У Львові біля цирку облаштують простір для дітей: деталі

Нагадуємо, що спільно з мешканцями раніше провели робочу зустріч, на якій обговорювали питання облаштування дитячого майданчика. За підсумками опитування та робочої зустрічі визначили думку мешканців щодо бажаних елементів дитячого майданчика та зібрано основні побажання щодо його зовнішнього вигляду, які були враховані при підготовці проекту. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!