Львів’яни вже можуть придбати залізничі квитки на новорічні свята

1904 0
Укрзалізниця збільшила термін попереднього породжу квитків з 30 до 45 діб, відтак вже можна придбати квитки на поїзди по 2 січня 2015 року.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Квитки можна придбати на внутрішньодержавні поїзди, окрім сполучень з Кримом, Донецьким та Луганським регіонами, а також поїздів категорії Інтерсіті +, повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

У середньому щодоби Укрзалізниця пропонує пасажирам на період новорічних свят понад 55 тис. місць у 99 поїздах.

За потреби призначатимуться додаткові поїзди у найпопулярніших напрямках. Так, уже призначено додатковий поїзд №210/209 Миколаїв – Київ, що курсуватиме з 27 листопада по 22 грудня.

Читайте також: З кінця листопада зі Львова їздитиме більше поїздів на Схід 

Пасажири можуть придбати квитки он-лайн. Із роздруківкою на принтері можна здійснити посадку у поїзд, без обміну у касі на квиток на бланку.

Квитки он-лайн доступні і студентам та учням професійно-технічних навчальних закладів, дані яких внесені до Єдиної державної електронної бази Міністерства освіти і науки України. З 18 листопада вони  можуть купувати пільгові квитки через офіційний сайт Укрзалізниці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!