Політична реклама

Львів’яни, які отримали повістки, беруть участь у навчальних зборах

1660 2
Підрозділи Збройних сил України на Львівщині переведені в ступінь вищої бойової готовності. Особи, які отримали повістки, беруть участь у навчальних зборах.

Про це заявив офіцер Західного регіонального медіа-центру Міноборони України Володимир Скоростецький, повідомляє  Zik.

За його словами, повістки отримують ті, хто свого часу відслужили, брали участь у миротворчих операціях або є офіцерами запасу. Йдеться про осіб від 18 до 45 років.

Старші добровольці, які також бажають захищати державу, в разі потреби будуть іти наступними ешелонами. Але ступінь їх придатності має визначити військова лікарська комісія.

Також Скоростецький дав поради для цивільного населення на випадок, якщо будуть помічені ворожі диверсійні групи. По-перше, сказав він, не можна вступати у відкритий бій з такими людьми, бо це можуть бути «навчені головорізи». По-друге, треба сповістити про це відповідні органи – міліцію, прикордонників чи військовослужбовців, тобто «будь-кого, хто носить погони».


Читайте також:
17 Березня, 2014 23:12
777 Повністю підтримую попередній коментар! Мусимо добре пролюструвати усіх, щоб при владі залишились лише ті, хто хоче СЛУЖИТИ людям.
17 Березня, 2014 21:54
666 ... та поясніт людям по-людськи ... що ...військовозобов`язані запасу , серед яких буде проводитись ота "мобілізація" , розділені на дві категорії ... перша -- особи , що проходили військову службу і мають-здобули військову спеціальність ... друга -- особи , що проходили військову службу без здобуття військової спеціальності ; особи , що не проходили строкову військову службу ; війсковозобов`зані -- жінки ; резервисти ... і отой "указ" від головного "українського" В.О. передбачає мобілізіцію певного контингенту військовозобов`язаних запасу ПЕРШОЇ категорії , в межах потреби для формування конкретних підрозділів під виконання ЗС України конкретних ( яких -- ніхто не знає) завданнь ... і взагалі -- це все потрібно , щоб "розпиляти" конкретні державні(тобто наші з вами) чималі кошти ... хочуть задіяти правило -- "війна все спише" ... а воно , ота "війна" , нам треба ? ... прогнозую явку на збірні мобілізаційні пункти " 100 - 97" % ... "мудрість" нових владців не має меж ... три тижні "погосподорювали" -- і Україна лишилась без Криму ... про таких "господарів" нарід давно вже байку склав -- " ..Тато кінчайте торгувати , бо вже нема чим решту видавати ! .." ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!