Львів’ян запрошують на зустріч із акторкою стрічки «Тіні забутих предків»

3043 0
У Львівському палаці мистецтв відбудеться зустріч із української акторкою, виконавицею ролі Марічки у фільмі Сергія Параджанова «Тіні забутих предків», Ларисою Кадочниковою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
фото: ukrkino.com.ua

фото: ukrkino.com.ua

Захід проходитиме у рамках проекту  «Тіні забутих предків. Виставка».

У п’ятницю, 8 липня, о 18:00 год акторка розповість про власний досвід зйомок у фільмі Параджанова, а також про свої професійні плани на майбутнє.

Вхід на подію – за квитком (повний – 20 грн, пільговий – 10 грн). Його можна придбати у касі Львівського палацу мистецтв.

Довідка:  Лариса Кадочникова – акторка театру та кіно, народна артистка України, лауреат Державної премії України імені Тараса Григоровича Шевченка. З 1959 року Лариса Кадочникова зіграла у понад 30 фільмах, серед яких: «Тіні забутих предків», «Криниця для спраглих», «Мама напрокат» та ін.

Нагадаємо, у Львові відбудуться кінопокази до виставки «Тіні забутих предків». Також у рамках проекту можна переглянути артефакти зі стрічки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!