На заправках Львівщини можна дізнатися про черги на кордонах

3024 0
Завдяки LCD-моніторам на АЗС Львівщини, громадяни, котрі планують перетнути кордон, бачитимуть інформацію про стан черг на усіх пунктах пропуску області.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Працівники митниці та прикордонної служби напрацювали ряд заходів задля зменшення черг, які виникають під час перетину кордону. За словами в. о. начальника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука, інформацію про черги, яку щогодини оновлюватимуть, транслюватимуть на LCD-моніторах автозаправних станцій, – інформує прес-служба Львівської ОДА.

Читайте також: Розроблено мобільний додаток про черги на українсько-польському кордоні

«На сьогодні уже досягнуто попередньої згоди з мережею автозаправних станцій "ОККО", - розповів Левко Прокіпчук. - Тобто на будь-якій заправці «ОККО», де є LCD-монітори, люди, котрі планують перетнути кордон, бачитимуть інформацію про стан черг на усіх пунктах пропуску Львівщини. Відповідно кожен громадянин матиме можливість обрати пункт пропуску, де менше машин. Тривають перемовини щодо оприлюднення інформації про черги ще із мережею «WOG» та «Сокар».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!