Львів’янин переміг на Міжнародному конкурсі піаністів

2708 0
Василь Котис здобув першу премію фестивалю Città di Verona.
фото: m-r.co.ua

фото: m-r.co.ua

Львів’янин Василь Котис здобув першу премію Міжнародного конкурсу піаністів Città di Verona, що проходив в Італії. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на голову журі змагання Бориса Блоха.

«Мені особливо приємно привітати свого земляка, такого талановитого молодого артиста і побажати йому в подальшому зміцнення його чудового романтичного дару, поглиблення репертуару і багато прекрасних концертів», – пише Борис Блох на своїй сторінці в мережі Facebook.

Читайте також: У Львові розпочався фестиваль-карнавал «Золотий Лев». Фоторепортаж

Василь Котис навчався в Золочівській музичній школі, Львівській спеціальній музичній школі ім. С. Крушельницької та Львівській музичній академії ім. М. Лисенка. З 2009 навчається у Вищій школі музики та театру в м. Росток (Німеччина). Лауреат численних міжнародних конкурсів та премій, виступав з сольними концертами в Україні, Німеччині, США, Польщі, Хорватії, Швейцарії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!