На правах реклами

Львів’янин представить Україну на світовому конкурсі караоке

2521 0
Змагання відбудеться наступного року у Нідерландах.

Львів’янин Павло Романчук візьме участь у Чемпіонаті Європи з караоке, який відбудеться навесні 2019 року у Роттердамі.

Право представляти Україну співак отримав після участі у Всеукраїнському Чемпіонаті з караоке у межах KWC, який щорічно відбувається в Одесі. Аби виступити на всеукраїнському рівні, учасники проходять регіональний відбір. Унікальне право проводити відбіркові тури у Західному регіоні має львівський клуб Split.

Після перемоги у відбіркових турах, хлопець разом із членами журі розпочав підготовку у клубі Split: підбір репертуару, спираючись на вокальні особливості учасника, репетиції, постановка голосу, створення образу – все, аби конкурсант почувався комфортно на сцені.

Завдяки ретельній підготовці львів’янин Павло Романчук здобув друге місце та став віце-чемпіоном Всеукраїнського Чемпіонату з караоке.

«Це дуже несподівано для мене! Адже перед самим конкурсом я захворів і голос мене майже не слухався. Проте я вийшов і виклався на всі 100%», – ділиться враженнями Павло.

Тепер хлопець разом із наставниками готуватиметься до Чемпіонату Європи, що відбудеться весною наступного року у Роттердамі.

«Не уявляю, з чим буду їхати, але точно знаю, що з піснею і підготовкою мені допоможуть. По-перше, тому що у караоке Split десятки тисяч пісень – є з чого вибрати, як ми це робили на репетиціях до Чемпіонату України, а по-друге, у мене буде постійний доступ до якісного звуку, який є у цьому закладі», – каже віце-чемпіон.

Зазначимо, що у 2016 році перемогу на Всеукраїнському Чемпіонаті здобув Ярослав Работицький, який представляв Україну на Чемпіонаті Світу у Ванкувері і потрапив у ТОП-10 найкращих караокерів. У 2017 році Оксана Караїм перемогла на Чемпіонаті Європи з караоке «Euroke» (Будапешт), а у 2018 році Катерина Ескіна потрапила у ТОП-5 караокерів Європи (о. Крит). А вже навесні 2019 року львівський голос почують за межами України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!