Львів'янин виборов бронзу чемпіонату світу зі спортивної боротьби. Фото, відео

782 0
У сутичці за бронзу він здобув перемогу над угорцем Міланом Коршогом – 4:2.
Фото: Управління спорту Львова

Фото: Управління спорту Львова

У столиці Сербії Белграді на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби серед спортсменів віком до 23 років завершилася сутичка за «бронзу» у вазі до 97 кг. У ній львів'янин Данило Стасюк здобув перемогу над угорцем Міланом Коршогом – 4:2. Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області.

Перший період впевнено виграв підопічний Заслуженого тренера України Віктора Глібенка – 4:0, але в другому українцеві почала помітно дошкуляти травма лівого коліна і суперник перехопив ініціативу. Проте більше, ніж відіграти 2 очки, йому не вдалося. Данило Стасюк на класі на характері довів поєдинок до своєї закономірної перемоги.

Тренують призера – Віктор Глібенко і Дмитро Пасенко.

Нагадаємо, що Данило Стасюк провів три сутички. Спочатку він переміг суперників з Польщі (10:1) та Індії (6:0), а у півфіналі поступився молдованину (1:4). Ще один львівський борець Юрій Ідзінський (до 125 кг) покинув турнір після першої сутички, поступившись супернику з Грузії.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!