Маленьких львів’ян запрошують на літні школи від Дитячих клубів Львова

1352 0
Кульмінацією цих шкіл є масштабний захід «Літній драйв» у парку Знесіння.
Фото: Kalinovskiy, Depositphotos

Фото: Kalinovskiy, Depositphotos

Цього тижня розпочали свою діяльність літні школи Дитячих клубів Львова. Програми шкіл насичені веселими змаганнями і тренуваннями, мистецькими акціями та конкурсами. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

На час літніх канікул Дитячі клуби Львова пропонують дітворі різні можливості для проведення вільного часу. Зокрема, мережа дитячих клубів організовує осередки активного дозвілля, в яких маленькі відвідувачі мають змогу спробувати себе в різних видах творчості, спортивних іграх, спільних прогулянках. Клуби безкоштовні та розташовані у всіх районах міста, аби дітям було зручно добиратися на заняття.

Читайте також: Без рушників та м'яких іграшок. З'явилися нові правила для перебування дітей у літніх таборах

«Кульмінацією цих шкіл є масштабний захід «Літній драйв», який організовується для всіх діток, які відвідували літні школи. «Літній драйв» дитячих клубів відбуватиметься у парку «Знесіння». Програма заходу включає різноманітні конкурси, естафети та призи для переможців. Крім цього, ми будемо варити куліш та знайомитись», — каже Діана Наорлевич, координатор Дитячих клубів міста Львова.

Нагадаємо, в кожному районі Львова є декілька дитячих клубів. З повним переліком можна ознайомитись тут. Окрім цього, для дітей організовують безкоштовний відпочинок на базі двох таборів – «Ватри» (с. Гребенів) і «Старту» (с. Коростів) у Стрийському районі. 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!