Маленьких львів’ян та їх батьків кличуть на відкриття дитячого клубу

3027 0
Маленьких львів’ян та їх батьків запрошують на урочисте відкриття дитячого клубу «Дорога». Тут школярів безкоштовно навчатимуть основам акторської майсетрності, пластики, ораторського мистецтва.

Сьогодні, 26 вересня, о 16:00 год. відбудеться відкриття відремонтованого дитячого клубу Залізничного району «Дорога», що на Кульпарківській, 160. Сучасна театральна студія «Крила» запрошує дітей-школярів до занять з основ акторської майстерності, пластики, ораторського мистецтва. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«За допомогою занять розвиваються не тільки творчі здібності, а й увага, пам‘ять, ритмічний слух, покращується фізичний стан. А на хореографії дітки зможуть потанцювати, розважитись, навчитись керувати своїм тілом і так само брати участь у конкурсах та майстер-класах по гриму», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Маленьких львів’ян запрошують на безкоштовні гуртки. Перелік

Власні імпровізації приготували гуртківці театрального напрямку Шевченківського району, які прибудуть на відкриття і привітають дітей Залізничного району. Запис на гурток – педагог Ковальська Юлія, тел. 068 986 71 42, 099 123 38 31.

Додамо, упродовж 2015 року у клубі відремонтували дах, замінили вікна і двері; цьогоріч зробили фасад, внутрішні роботи та замінили систему центрального опалення. За два роки на ремонт клубу виділили майже 400 тисяч гривень.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!