Масові заходи у Львові можна відвідувати тільки з вакцинацією і негативним тестом на Covid-19

3392 0
Відвідувачі мають мати і вакцинацію, і негативний тест.

У Львові тепер, щоб відвідати масовий або розважальний захід, треба мати зелений Covid-сертифікат, а також негативний тест на коронавірус. Таке рішення сьогодні, 1 лютого, ухвалила міська комісія ТЕБ і НС, повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко під час стріму Tvoemisto.tv.

«Масові події, а також розважальні центри зможуть працювати за умови і повної вакцинації, і наявності негативного тесту. Обох документів», – каже він.

Читайте також: Більшість українців підтримують запровадження жорсткого карантину 

Окремим рішенням комісії вирішили заборонити роботу дитячих розважальних центрів, зважаючи саме на негативну динаміку захворюваності серед дітей. Посилені карантинні обмеження діятимуть до прийняття наступного рішення міської комісії ТЕБ і НС.

Нагадаємо, що заклади громадського харчування у Львові можуть продовжувати роботу за умов повної вакцинації від коронавірусу (два щеплення) або негативного тесту (ПЛР чи антиген) у працівників та відвідувачів. Те ж стосується непродовольчих ринків та магазинів. Щодо продовольчих ринків, магазинів, то лише працівники мають мати негативний тест чи два щеплення.

Від учора, 31 січня, на Львівщині через збільшення кількості хворих на коронавірус посилили карантинні обмеження. Детальніше читайте тут

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!