Масштабна пожежа у Львові та евакуація переселенців. Як минула доба

1641 0
Коротко про важливі події попередньої доби.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Упродовж доби, 1 вересня сповіщень про повітряну небезпеку на Львівщині не було. Однак у Львові сталася масштабна пожежа у безгосподарській будівлі на вулиці Стрийській. Гасили її близько 4 годин, до ліквідації займань залучили 14 одиниць техніки та 50 працівників ДСНС. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Вогонь знищив дах та дерев'яне перекриття на площі 1500 метрів квадратних. Загиблих чи травмованих немає.

Читайте також: У Львові у будинку поблизу колишнього ЛАЗу виникла пожежа. Фото

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 226 осіб. Також чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 670 людей. 

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 20 тисяч 481 особа. Натомість повернулися – 19 тисяч 666 українців.

Звернення до правоохоронців. Поліція Львівщини опрацювала 1330 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Медицина. В обласному перинатальному центрі виходили дівчинку, яка народилася з масою 660 грамів. Соломійка провела 14 днів у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених та 77 діб у відділенні 2 етапу виходжування новонароджених та недоношених дітей. Малечу з мамою уже виписали додому.  

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!