Мати Кузьми «Скрябіна» просить допомогти відшукати фірми, які використовують обличчя сина для реклами

7762 0
Похоронні бюро в Україні неправомірно використовують фото Кузьми для реклами надгробків.
фото zaxid.net

фото zaxid.net

Мати Андрія Кузьменка Ольга просить фанатів виконавця допомогти відшукати похоронні фірми, які використовують портрет сина в рекламних цілях. Про це вона написала у себе на Facebook.

«Роблять лже могили на своїх показових майданчиках з повністю Андрійковими даними.Таких прикладів нам повідомили чимало. Ми самі не можемо їх всіх виявити.Прошу у вас всіх допомоги! Даю номер телефону, куди кожен з вас може подзвонити і вислати мені факти і телефон (адресу) похоронних фірм, які виявите», – написала вона.

Читайте також: Як виглядатиме «Місце щасливих людей» у Львові. Візуалізація

Ольга Кузьменко додала, що оприлюднить назви та адреси фірм, які їх вдасться зловити на неправомірному використанню портрета Кузьми. Після цього, дані про недобросовісних підприємців вона обіцяла передати правоохоронним органам.

Нагадаємо, цьогоріч виповнилось три роки з дня смерті Андрія Кузьменка, який загинув 2 лютого 2015 року в ДТП.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!