МАУ скасовує рейси між Львовом та Ізраїлем

1750 0
До таких дій вдалися через продовження карантинних обмежень в Ізраїлі.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Починаючи з неділі, 8 листопада, і до кінця зимової навігації авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» скасовує рейси між Львовом та Ізраїлем, йдеться на офіційній сторінці авіакомпанії.

Зазначені зміни відбуваються через продовження карантинних обмежень, запроваджених урядом Ізраїлю з метою запобігання розповсюдження Covid-19.

Читайте також: SkyUp відкрив продаж квитків зі Львова до Стамбула

Інші рейси між Україною та Ізраїлем (крім рейсу Харків – Ізраїль) залишаться без змін в період зимової навігації.

Як ідеться в повідомленні, надалі МАУ уважно слідкуватиме за епідеміологічною ситуацію в країні, щоб не втратити можливість відновити рейси за умови стабілізації стану.

Читайте також: Wizz Air відклав до грудня відновлення чотирьох рейсів зі Львова. Перелік

Нагадаємо, з 12 жовтня на борту МАУ діятимуть нові карантинні правила. Тепер захисні маски обов'язкові для всіх пасажирів від 6-ти років, а застосування респіраторів з клапаном видиху заборонили.

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького оновив підбірку відновлення авіаційних напрямків зі Львова на жовтень та на період зимової навігації. Летіти у час карантину можуть лише окремі категорії громадян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!