МАУ скасували рейси зі Львова до Києва на сьогодні та завтра

1630 0
Це стосується рейсів Київ – Львів та Львів – Київ.
http://ua.112.ua

http://ua.112.ua

Авіакомпанія МАУ скасувала рейси зі Львова до Києва на сьогодні та на завтра. Про це повідомили у пресслужбі аеропорту.

Читайте також: Які авіарейси відкриють зі Львова у 2020 році. Розклад, вартість

Зокрема скасували рейси на 14:35 Бориспіль – Львів та на 16:45 Львів – Бориспіль на 12 березня, а також рейси на 13 березня, що були заплановані на 10:35 та 12:35 відповідно.

Додамо, що у літній період МАУ збиралася літати зі Львова до Болоньї, також скасовує деякі рейси до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великобританії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів в межах України. Детальніше про зміни в розкладі авіакомпанії можна переглянути на її сайті. Крім цього, запуск рейсів зі Львова до Барселони з квітня перенесли на червень.

Крім цього, на завтра скасували рейс зі Львова до Відня та назад, який виконує Austrian Airlines.

Читайте також: Закриті школи та скасовані рейси. Все, що треба знати про карантин у Львові та Україні

Нагадаємо, що європейські авіакомпанії також скасовують рейси, здебільшого до Італії. Всі рейси в цю країну вже скасували WizzAir, Ryanair та Lufthansa. Український лоукостер SkyUp Airlines відкладає запуск рейсів зі Львова до двох міст Італії та скорочує кількість рейсів до Тель-Авіва. Рейси до Рима та Мілана планували відкрити наприкінці березня, втім їх перенесли на початок червня.

У світі виявили понад 126 тис. випадків захворювання на коронавірус, із них летальні – понад 4 тисячі, а вилікуватись удалось понад 68 тис. пацієнтам. В Україні зафіксували лише один випадок захворювання на коронавірус у Чернівцях.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!