МАУ тимчасово скасує кілька рейсів зі Львова

3777 1
У зимовий період МАУ зменшить кількість рейсів зі Львова до Києва та Мадрида.
фото: businessvisit.com.ua

фото: businessvisit.com.ua

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» на зимовий період соротить низку рейсів з України до Європи. Про це йдеться сайті авіакомпанії.

Зокрема, згідно з розкладом на сайті авіакомпанії, до 16 вересня зі Львова до Мадрида виконуватимуться рейси два рази на тиждень – по середах та неділях, назад – по понеділках та четвергах. Після 16 вересня лишиться один – у неділю до Мадрида, у понеділок – у зворотньому боці. Виліт зі Львова – о 22:00, з Мадрида – о 2:30. Окрім того, на один зменшиться кількість вильотів зі Львова до Києва. Проте, рейси до столиці виконуються щодня по кілька разів

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Як додають в авіакомпанії, рішення щодо скорочення частотності частини рейсів продиктоване вираженою сезонністю попиту, який знижується взимку, і тимчасовим скороченням флоту в зв'язку зі зміною покоління Boeing-737 класичної серії на авіалайнери Нового Покоління. Таким чином, кількість рейсів протягом зимового сезону 2018/19 адаптовано під потенційний попит з урахуванням досвіду кількох попередніх років.


Читайте також:
18 Грудня, 2019 13:11
Лена Спасибо [***]s://multi-viza.com.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!