Київ

«Мав честь поспілкуватися». Голлівудський актор Лієв Шрайбер розповів про зустріч із Зеленським у Києві

942 0
Актор приїхав до України до дня річниці урядової платформи UNITED24.
Лієв Шрайбер та Володимир Зеленський. Фото: instagram.com/lievschreiber

Лієв Шрайбер та Володимир Зеленський. Фото: instagram.com/lievschreiber

Знаменитий американський актор Лієв Шрайбер розповів про зустріч із Володимиром Зеленським під час поїздки до Києва.

Він опублікував в Instagram спільне фото із президентом України та поділився, про що говорив з ним.

«У мене була нагода та честь поговорити з президентом Зеленським під час моєї нещодавньої поїздки до Києва. У нас відбулася тривала розмова про подяку як джерело сили та дії, а також про справжню природу патріотизму. Дякую всім, хто зробив можливою цю розмову», – написав Шрайбер.

Зазначимо, Шрайбер приїхав до України до дня річниці урядової платформи UNITED24, яка була створена 5 травня минулого року. Він відвідав саміт The Power of Unity у Києві. На ньому також з’явилися голлівудські зірки Кетрін Винник та Іванна Сахно.

Додамо, Лієв Шрайбер є амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. Минулого року актор запустив збір на генератори для українських медзакладів. Тоді завдяки зібраним, вдалося укомплектувати медичні заклади, що дозволило лікарям приймати пацієнтів та проводити операції під час блекауту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!