У Києві виник ажіотаж на McDonald’s. Фото

1760 0
У перші години після відкриття ресторанів біля вікон видачі утворилися значні черги кур'єрів, а замовити доставку було проблематично через 20 хвилин від початку роботи.
Фото: Ліга.нет

Фото: Ліга.нет

Відкриття ресторанів McDonald’s у Києві 20 вересня, вперше з початку вторгнення росії в Україну, спровокувало помітний ажіотаж в українській столиці. Про це пише НВ.

Сьогодні о 9:00 біля дверей трьох ресторанів McDonald’s в Києві, які знову відкрилися, вже вишикувалися черги кур'єрів Glovo, повідомляють у соцмережах. А через великий попит у додатку Glovo стався збій вже через 15 хвилин: він перестав показувати меню ресторану.

«На Позняках робота розпочалася з невеликим запізненням. […] Замовлення поки що невеликі й радіус доставки теж невеликий. Кур'єри розповіли, що єдиним варіантом замовити їжу з McDonald’s на правий берег − особисто набрати кур'єра після замовлення та домовитись з ним індивідуально. Але слід враховувати, що, наприклад, велокур'єри навряд чи погодяться крутити педалі на таку відстань», − повідомляють у соцмережах.

З наявністю вільних кур'єрів проблеми почалися вже в перший ранок поновлення роботи McDonald’s у Києві.

«За 20 хвилин роботи сервіси доставки перестали приймати замовлення через брак кур'єрів», − повідомив у своєму пості Антон Геращенко.

Він уточнив, що ціни в McDonald’s зросли. Біг Мак тепер коштує 92 грн замість 69 грн, а найбільш ходовий чизбургер − 52 грн замість 32 грн. Дорожче тепер коштують також інші позиції меню McDonald’s: гамбургер 45 грн замість 28 грн, даблчизбургер − 81 грн замість 61 грн, БігТейсті − 154 грн замість 112 грн.

На офіційній сторінці McDonald’s в Україні дійсно окреслили приблизний радіус доставки з трьох ресторанів, які запрацювали на лівому березі. Орієнтовний радіус доставки McDonald’s у Києві на сьогодні − район станцій метро Чернігівська, Дарниця, Осокорки, Позняки, Вирлиця, а також Дарницької площі та проспекту Бажана.

Приблизно через тиждень (орієнтовно після 27 вересня) відновлять свою роботу в Києві ще сім ресторанів − теж у режимі доставки. На початку жовтня ресторани McDonald’s відкриються для відвідувачів, можна буде скористатися послугою МакДрайв та експрес-вікнами.

В інших містах поновлення роботи ресторанів також розпочнеться з доставки (дати та міста компанія поки що не озвучувала), пізніше заклади відкриються і для відвідування. У серпні міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомляв, що «спочатку це буде Київ та західна частина» України.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!