Мешканці скаржаться на аварійну дорогу на Майорівці, де довелося витягувати «швидку»

2130 0
Протягом минулого року громада, що мешкає у тому мікрорайоні, тричі зверталася з проханням відремонтувати дорожнє покриття на Майорівці.
фото: скрін з відео олесі походило

фото: скрін з відео олесі походило

Мешканці будинків на вулиці Майорівці у Львові сьогодні, 21 січня, самотужки намагалися тягнути автомобіль «швидкої», у якому перебував літній чоловік після інсульту. Вони скаржаться, що ділянка від буд. №21 до буд. №25 не має належного покриття, через що трапляються подібні ситуації.

«У сусідньому будинку, в особняку, живуть літні люди, віком від 60 років. Один із мешканців – чоловік після інсульту. По нього приїхала «швидка», однак вулицею важко було виїхати назад, тому на допомогу вийшли сусіди. Пів години пацієнт пробув в авто, поки «швидку» не витягнули. На щастя, поруч був сусід, що мав джипа», – пояснює у коментарі  Tvoemisto.tv місцева мешканка Олеся Походило.

За її словами, протягом минулого 2021 року громада, що мешкає у тому мікрорайоні, тричі зверталася до Личаківської районної адміністрації з проханням відремонтувати дорожнє покриття та облаштувати дощову каналізацію на вул. Майорівці – на відтинку від буд. №21 до буд. №25, однак усі рази отримувала відмову. Аргументували у райадміністрації тим, що не було достатньо коштів та відповідно змоги провести реконструкцію.

Читайте також: У Львові оголосять архітектурний конкурс на квазікільце на вулиці Личаківській

«Ми намагаємося бодай трішки підтримувати цю ділянку вулиці своїми силами», – додає вона.

Tvoemisto.tv також звернулося за коментарем до пресслужби ЛМР для того, аби з'ясувати, чи не внесли цю ділянку врешті до титульних списків об'єктів виконання ремонтів на території Личаківського району у цьому році.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!