Метро Києва працює в обмеженому режимі

1065 0
В місті триває повітряна тривога.
Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Метро в Києві працює в обмеженому режимі через велику кількість людей на станціях, які використовують метрополітен як укриття під час повітряної тривоги.

Джерело: мер Києва Віталій Кличко

«На деяких станціях столичного метро висадка пасажирів наразі може не здійснюватися через велику кількість людей на підземних станціях. Мешканці та гості столиці використовують метрополітен як укриття. Повітряна тривога в Києві триває», – пояснив він. 

За змінами у роботі метро необхідно стежити за повідомленнями на станціях.

Читайте також: Через тимчасове знеструмлення затримуються два поїзди з Києва 

Додамо, що під час повітряної тривоги метро не курсує наземними ділянками.

Нагадаємо, у понеділок, 5 грудня, по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат повідомив, що росіяни запустили ракети з району Волгодонська, Каспійського та Чорного морів. Станом на 14:00 вилетіли російські стратегічні бомбардувальники, і перша хвиля ракет запущена.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!