Microsoft припинила технічну підтримку ОС Windows 7

2398 0
Користувачам радять перейти на 10-ту версію операційної системи.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Від учора, 14 січня, компанія Microsoft припинила технічну підтримку операційної системи Windows 7, що вийшла 10 років тому. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Пристрої, на яких встановлено Windows 7, будуть функціонувати, але корпорація Microsoft більше не надаватиме технічну підтримку з будь-яких питань, оновлення програмного забезпечення, оновлення та виправлення системи безпеки.

Читайте також: Стартап львівських ІТ-фахівців отримав інвестиції у 120 тисяч доларів

«Якщо продовжити користуватися комп'ютером із Windows 7 без останніх оновлень програмного забезпечення та системи безпеки, збільшиться ризик зараження вірусами й зловмисними програмами. Якщо ви думаєте про майбутнє, Windows 10 – найкращий спосіб забезпечити захист», – ідеться в повідомленні Microsoft.

У компанії також радять інсталювати Windows 10 на новому комп'ютері – хоча Windows 10 можна інсталювати на старішому пристрої, робити це не рекомендують.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!