Мільйон дерев за одну добу. По всій країні відбувся масштабний екопроєкт «Озеленення України»

2706 0
На Львівщині в рамках проєкту висадили 200 тисяч дерев.
Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Об'єднання клубів Rotary International долучилося до реалізації Всеукраїнського проєкту «Озеленення України». Відповідний меморандум про співпрацю підписали 29 вересня із ГО «Добро. Дій». Перша спільна акція відбулася сьогодні.

У межах екопроєкту «Озеленення України» по всій країні намагалися посадити понад 1 мільйон дерев за одну добу (24 години).

На Львівщині збір учасників відбувся поблизу торгового центру. Число висаджених дерев мало сягнути 200 тисяч.

Висадження мільйону дерев в Україні є частиною глобальної ініціативи з висадження 100 000 000 дерев у 100 країнах світу. До екоакції долучилися більше 3 500 людей, із них близько 150 представників Rotary International.

У самому Львові в межах акції дерева висадили на пл. Ринок, пл. Соборній, пл. Митній, пр. Чорновола.

«Ідею масового висаджування дерев планували вже давно, але подію щоразу відтермінував карантин. Сьогодні це стало можливим. Зараз модно бігати, їздити на велосипеді, а тепер ще й модно висаджувати дерева», – каже губернатора Дистрикту об’єднання Ротарі Україна Віра Сиряміна.

Наймасовіша висадка дерев увійде до Книги рекордів України.

*Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!