Міносвіти хоче запустити онлайн-моніторинг працевлаштування випускників вишів

1151 0
Також планують розробити та запустити Єдину електронну платформу у галузі набору іноземних студентів.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Міністерство освіти і науки України має намір впровадити електронну систему моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої освіти. Про це повідомляє Osvita.ua з посиланням на міністра Сергія Шкарлета.

Він переконаний, що система вищої освіти в Україні спроможна забезпечити якісну підготовку фахівців із врахуванням сучасних вимог та світових стандартів.

Читайте також: Школа не формує бали ЗНО. Медалі треба давати батькам, дітям, репетиторам і вчителям

Окрім того, Шкарлет назвав інші цілі, над якими працює Міністерство освіти і науки. Зокрема, готуються до затвердження та впровадження Стратегії розвитку вищої освіти на 2021-2031 роки, запровадження електронного ліцензування діяльності у галузі вищої освіти, підписання кредитної угоди між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку для підтримки реформ.

Також планують розробити та запустити Єдину електронну платформу у галузі набору іноземних студентів.

Нагадаємо, що Верховна Рада призначила Сергія Шкарлета міністром освіти і науки України. За проголосували 226 народних депутатів. До цього з 25 червня 2020 року він виконував обов'язки очільника МОН. Після цього у Львові мітингували проти нового очільника МОН. Показовим було те, що у статті, на якій базується його дисертація, знайшли збіги тексту з іншими джерелами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!